Bestellen

Wil je meer informatie of het boek bestellen?

  1. Deel 1 www.boekenbestellen.nl
  2. Deel 2 www.boekenbestellen.nl
  3. Deel 3 www.boekenbestellen.nl

Prijs
12,50 euro (per deel)

Roos en haar broertjes

Nu ook te bestellen als geheel.

Roos en haar broertjes, deel 1, 2, 3

Vind je 150 verhaaltjes iets te veel? Heb je liever iets minder verhaaltjes? Wil je eerst eens kijken of het je aanspreekt?

Dat kan. Het boek Roos en haar broertjes is opgedeeld in drie delen. Deel 1, deel 2 en deel 3
Je kunt alle delen los bestellen en zo een verzameling maken. Deel 1, deel 2 en deel 3 zijn samen het grote boek. Zo heb je alle verhaaltjes in drie delen.

Deel 1, deel 2 en deel 3 Roos en haar broertjes

In deze boeken leest u 50 verhaaltjes voor peuters en kleuters en kijkt u samen met uw kind naar de mooie tekeningen. Ik heb deze verhaaltjes geschreven toen mijn eigen kinderen 4, 4, 6 en 8 jaar oud waren. Ze zijn geïnspireerd op de gebeurtenissen uit mijn eigen gezin. De korte verhaaltjes zijn uitstekend geschikt voor het slapen gaan. Het grote lettertype en de eenvoud van de zinnen zijn bewust gekozen, zo kunnen broertjes en zusjes ook helpen bij het voorlezen. De verhaaltjes zijn herkenbaar voor peuters en kleuters omdat er alledaagse activiteiten worden beschreven die in elk gezin voorkomen. Door het gesprekje positief aan te gaan kunt u op een makkelijke manier in gesprek komen met kinderen. Het kan u als ouder tevens helpen als het even lastig is in de opvoeding. Kinderen komen door herkenning ook vaak zelf op ideetjes die ze kunnen gaan doen en ontdekken. Karin heeft de illustraties in het boek gemaakt. Tijdens haar werk als stewardess heeft ze veel getekend op haar hotelkamers. Inspiratie is overal op de wereld! Ik vond het superleuk om dit boek samen met Karin te maken en ik wens dat er heel veel kinderen plezier zullen beleven aan de verhaaltjes en zichzelf herkennen in de prachtige illustraties!
Liefs Karin & Karin.